Tilaus- ja toimitusehdot

Kuka on kauppias?

SmartVolt Oy
Mestarinkatu 8
02650 Espoo
Suomi
Y-tunnus: 3322647-9

Kuka vastaa?

Me SmartVolt Oy:ssä vastaamme verkkosivustosta ja siten myös ostosta. Luottokorttitiedot käsitellään turvallisella sivulla (SSL) ja käytämme kolmannen osapuolen ratkaisua nimeltä Paytrail, mikä tarkoittaa, että emme näe maksutietojasi.

Peruutusoikeus ja palautus

Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen 30 päivän sisällä, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa support@smartvolt.fi. Tuotteen palautuksen jälkeen maksamme rahat takaisin.

Hyvitys

Kun olet ilmoittanut meille, että et halua tuotetta (30 päivän kuluessa), ja olet palauttanut tuotteen, hyvitämme rahat. Tuotteen palautuksen jälkeen kestää 2-3 pankkipäivää, ennen kuin rahat näkyvät tililläsi uudelleen.

Tilauksen peruuttaminen

Sinulla on etämyyntilain mukaan oikeus peruuttaa tilauksesi 14 päivän kuluessa ostohetkestä, me annamme sinulle 16 päivää lisää. Joten peruuta tai palauta ostoksesi 30 päivän kuluessa, niin saat rahasi takaisin.

Ikäraja

Edellytämme 18 vuoden ikärajaa hankkeen ostamiselle.

Toimitusaika

Toimitamme tuotteen sovitun toimituspäivän mukaisesti. Yleensä se on 7-14 päivää, mutta erilaiset tuotantotekniset seikat voivat vaikuttaa toimitusaikaan. Poikkeava toimitusaika ilmoitetaan ostohetkellä.

Toimitusosoite

Toimitamme tuotteen Postin avulla. Saat ilmoituksen, joko sähköpostitse tai SMS:nä, kun paketti on noudettavissa. Toimitamme tällä hetkellä vain Suomen sisällä, mutta avaamme pian tilaukset koko Pohjoismaissa.

Tietosuojakäytäntö

Käsittelemme henkilötietojasi GDPR:n mukaisesti emmekä myy niitä eteenpäin muille yrityksille tai osapuolille. Suostut siihen, että säilytämme tarvittavat tiedot SmartVolt-tilisi ylläpitämiseksi, kuten nimen, osoitteen ja sähköpostin.

Kokonaiskustannus

Ostoksen kokonaiskustannus ilmenee erittelystä, jonka näet sekä ennen että jälkeen maksun suorittamisen.

Valuutta

Kaikki ostokset tehdään tällä hetkellä euroissa.

CVV2 / CVC2

Vaadimme CVV2 / CVC2 -varmennuksen. Tämä suoritetaan syöttämällä pankkikorttisi koodi (kolme numeroa), kun teet ostoksen.

Kortin myöntäjä

Hyväksymme tällä hetkellä Visa- ja MasterCard -maksukortit.

Asiakastyytyväisyys

Haluamme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä tuotteeseemme ja tavoitteenamme on kehittää kokemusten ja asiakaspalatteen pohjalta tuotettamme entistä paremmaksi ja käyttäjäystävällisemmäksi. Otamme mielellämme vastaan palautetta osoitteessa support@smartvolt.fi, jotta voimme ottaa huomioon mielipiteesi.