Näin saat SmartVoltin edut käyttöösi

1.Siirry muuttuvahintaiseen sähkösopimukseen

Jos sinulla ei vielä ole pörssisähköä, vaihda sähkösopimuksesi pörssisähköön. Tällä tavoin voit hyödyntää Smartvolt-laitteen tuomia etuja ja saavuttaa parhaat mahdolliset säästöt sähkölaskussasi. Voit halutessasi valita myös sähkösopimuksen, missä on kiinteä katto, mutta sähkönmyyjä antaa alennusta sähkönkäytön osuessa edullisemmille tunneille.

2.Tilaa laite verkkokaupastamme

Tilaa Smartvolt-tuotepaketti verkkosivuiltamme. Lähetämme tuotteen sinulle mahdollisimman nopeasti. Olemme varmistaneet laitteiden saatavuuden. Lisäksi voit tilata halutessasi asennuspalvelun. Tiedustele asennuspalvelun saatavuutta pääkaupunkiseudun ulkopuolella asiakaspalvelustamme support@smartvolt.fi.

Tilaa tuotepaketti

3.Lataa sovellus (tulossa pian)

Lataa SmartVolt-mobiilisovellus älypuhelimeesi tai tablettiisi. Sovellus on saatavilla sekä Androidille että iOS:lle. Rekisteröidy sovellukseen ja valmistaudu yhdistämään laite tiliisi.

4.Asenna laite helposti

Kytke Smartvoltin ohjausyksikkö maalämpöpumppusi yhteyteen. Asennus on helppoa ja nopeaa. Voit asentaa laitteen itse, jos sinulla on jonkinlaista kokemusta esimerkiksi ruuvimeisselin ja johdon kuorintapihtien käytöstä. Voit myös tilata asennuksen SmartVolt ammattilaiselta. Tarkista asennuspalvelun saatavuus pääkaupunkiseudun ulkopuolella asiakaspalvelustamme support@smartvolt.fi.